My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Roller 2020

HOVEDROLLER 2020:

RAGNA: Marthe Elise Meberg Hyldmo
LIV: Nora Ramsrud
REIN: Lasse Friborg
MIROS: ?
NERA: Kirsten Jåvold Hagen
VOLVEN: Marit Sverresson
SYR: Lavrans Haga
TORV: Jan Peter Lyngstad

Det er flere spennende taleroller enn disse, men de fordeler vi når vi starter å jobbe med stykket. Vi har blant annet tøffe jegerjenter, jegere, keltere, dansere og sangere. Tilsammen blir det 60 – 70 aktører på scenen.

Denne saken ble først publisert 3. november, 2017 kl. 11:49, sist oppdatert 8. mars, 2020 kl. 15:04 og er arkivert i Nyheter.