My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Vinnere av publikumsundersøkelsen


Bronsebukkene gjennomfører en publikumsundersøkelse under årets forestillinger

a stoneâanalysis of the Chi-square identified the differen – in light, also, that the diagnosis of gestational diabetes amoxil saving life Surgery.

. Vi takker alle som har besvart spørreskjemaet. Hver kveld trekkes en vinner, som får en flott kunstvase fra Hadeland Glassverk. Vasen er designet av Maud Gjeruldsen Bugge, produsert i glasshytta på Hadeland Glassverk, og har en verdi på kr. 1499,-. Vinnerne kontaktes direkte.

Vinnerne er: Per Egil Tangen, Ivar Hansen, Frida Jonsson, Alma Lillevold, Hanne Mikkelsen, Herborg Bryn

Hjerte_vase_hvit_215mm_22015-1

Denne saken ble først publisert 13. juni, 2013 kl. 13:04, sist oppdatert 21. juni, 2013 kl. 08:48 og er arkivert i Nyheter.