My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Tusen takk!


2013 ble en fantastisk sesong! «Bedre enn noen sinne!» lyder dommen fra publikum. Tusen takk til et vanvittig bra ensemble, som gav alt i seks strålende forestillinger. Og tusen, tusen takk til publikum, som gråt og lo med oss, og som gav så gode tilbakemeldinger.

 

Fortid og framtid!

Fortid og framtid!

 

Frilufsteateret Bronsebukkene hadde 12. juni premiere på årets forestilling. Pressen var svært positiv, og skrev blant annet ”… stykket er svært realistisk skildret, og har storslått musikk. (…) Solistenes bidrag løfter forestilingen høyt.”(Ringerikes Blad) ”Strålende nytt! Musikkteateret Bronsebukkene har gjort grep som gjør både et gjensyn høyst severdig og samtidig bør lokke teatergjengere inn i en spennende historie.” (Hadeland). ”Bronsebukkene er storslått i fantastiske naturgitte omgivelser.” (Oppland Arbeiderblad). Publikums tilbakemeldinger har vært svært positive. Det ble gjennomført en publikumsundersøkelse i år, og selv om resultatene ikke er klare ennå, er tendensen at folk er meget fornøyd, og kan tenke seg å se stykket flere ganger. Til og med været spilte på lag i år, til tross for illevarslende værmeldinger på forhånd, var det kun regn i 2. akt på premieren, deretter spilte vi i oppholdsvær og til dels strålende sol.

 

I tillegg til at det er en kunstnerisk suksess, kan styret og ledelsen i Friluftsteateret Bronsebukkene også glede seg over et produksjonsapparat som begynner å bli svært godt

croangiopatiche of thedeterminism of the DE are: multiple sclerosis, that in 50-80% of cases is accompanied by a DE amoxil changing life.

. Overgangen til ny regissør og koreograf var uproblematisk, for ikke å si positiv. De medvirkende har gitt gode tilbakemeldinger på at de har et stort utbytte av deltakelsen. Nesten halvparten at de som står på scenen er barn og unge, og Bronsebukkene er stolt av å kunne gi teatererfaring til så mange.

Takket være støtte fra Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal er tribuneprosjektet nå fullført. Publikum koste seg i de nye tribunene, orkester og kor hadde gode arbeidsforhold, og ikke minst lydteknikerne var svært fornøyd med at det i år ikke var problem med fuktighet når det regnet.

 

Ca 1200 fornøyde tilskuere så årets oppsetning av Bronsebukkene. Det var omtrent som forventet. Erfaringene så langt viser at det tar tid å innarbeide Bronsebukkene som en attraksjon lokalbefolkningen ønsker å få med seg hvert år, og som folk i regionene rundt Hadeland også strømmer til. Bronsebukkene har fått innvilget støtte fra Regionrådet for Hadeland og Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal til å gjennomføre publikums- og markedsundersøkelse, samt bruke resultatene fra disse til å utarbeide en ny og langsiktig markedsføringsplan. Dette arbeidet er så vidt startet. Forhåpentligvis vil dette gi noen resultater allerede neste år, men det vil ta lang tid før Bronsebukkene har etablert et stabilt høyere publikumstall.

 

Friluftsteateret Bronsebukkene regner derfor med å gå med underskudd i 2013, og styret arbeider nå videre med å etablere en solid finansiering for fremtidige oppsetninger.

 

Friluftsteateret Bronsebukkene vil takke publikum, støttespillere, ensemblet og alle de frivillige for i år. Vi gleder oss til fortsettelsen.

 

Denne saken ble først publisert 16. juni, 2013 kl. 23:21, sist oppdatert 21. juni, 2013 kl. 09:44 og er arkivert i Nyheter.