My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Bronsealderskolen for barn og unge

En sommeruke i bronsealderen

I uke 32 er det bronsealderskole mandag til fredag fra kl. 8-16 på Hadeland folkemuseum. Aktiviteten er så populær at alle plassene allerede er opptatt. Klikke på lenken nedenfor for å se hva som skal skje denne uken. Kanskje får du muligheten en annen gang.

Bronsealderuke

Les hva Hadeland skrev om vårt samarbeid med Hadeland folkemuseum og Ung Hadeland

Denne saken ble først publisert 1. april, 2018 kl. 16:46, sist oppdatert 11. april, 2018 kl. 17:00 og er arkivert i Nyheter.