My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Roller 2018

HOVEDROLLER 2018:

RAGNA: Ragnhild Auråker Solheim
LIV: Nora Ramsrud
REIN: Lasse Friborg
MIROS: Bendik Simensen
NERA: Kirsten Jåvold Hagen.
VOLVEN: Marit Sverresson
SYR: Lavrans Haga
TORV: Arne Auråker

Det er flere spennende taleroller enn disse, men de fordeler vi når vi starter å jobbe med stykket. Vi har blant annet tøffe jegerjenter, jegere, keltere, dansere og sangere. Tilsammen blir det 60 – 70 aktører på scenen.

 

Denne saken ble først publisert 3. november, 2017 kl. 11:49, sist oppdatert 11. april, 2018 kl. 18:15 og er arkivert i Nyheter.