My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Roller 2018

HOVEDROLLER 2018:

RAGNA: Ragnhild Auråker Solheim
LIV: Nora Ramsrud
REIN: Lasse Friborg
MIROS: Bendik Simensen
NERA: Kirsten Jåvold Hagen.
VOLVEN: Marit Sverresson
SYR: Lavrans Haga
TORV: Torleif Nielsen

 

Det er selvsagt flere spennende tale-roller enn disse, men de fordeler vi når vi starter å jobbe med stykket. Vi trenger bl.a. tøffe jegerjenter, jegere, keltere, dansere og sangere. Trenger også noen som kunne tenkte seg å ha «teaterskole»/SFO-uke for barn på dagtid i en eller to første ukene i august.

Tusen takk til alle som stilte opp.

Vi håper at alle sammen har lyst til å være med i Bronsebukkene 2018.
Har du spørsmål? kontakt oss på vår facebookside https://www.facebook.com/groups/336437816788392/

Denne saken ble først publisert 3. november, 2017 kl. 11:49, sist oppdatert 3. november, 2017 kl. 15:04 og er arkivert i Nyheter.