My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

AUDITION OG INFORMASJONSMØTE

15.-19. august 2018 skal friluftsteateret BRONSEBUKKENE endelig settes opp igjen. Denne gangen på Hadeland Folkemuseum, med helt nytt manus og helt ny musikk.
Vi ønsker alle som har lyst til å være med på produksjonen velkommen til audition og informasjonsmøte lørdag 23. september kl. 15 på Frøystad, Roa. (Parker ved gressbanen/svømmehallen, så viser vi vei derfra).
I stammen på Leikvin finnes alle typer mennesker; gamle, unge, jenter, gutter, kvinner og menn i alle varianter. Av erfaring er det alltid vanskelig å få nok jegere/keltere, så vi oppfordrer menn til å komme, selv om kvinnene også skal få være med på jakt og i slosskamper denne gangen. Vi trenger også unge jenter/kvinner som har danse-erfaring.
Vi er på jakt etter noen få store roller, og veldig mange litt mindre roller. Vi regner med å kunne tilby alle som kommer på audition en rolle i stykket.
TALE- OG SANGROLLER:
RAGNA (er i stykket en 11 år gammel jente)
REIN (ung mann),
SYR (ung mann),
LIV (ung kvinne),
TORV (litt eldre mann),
MIROS (greker)
Vi har også tanker om å ha med et fastkor (kor som ikke skal være skuespillere), så meld deg på hvis du vil synge også.
For mer informasjon om Bronsebukkene, se www.bronsebukkene.no.
Om du «bare» ønsker en liten rolle, vil vi fremdeles at du kommer på auditionen, så vi kan få hilst på alle, og gitt informasjon. Ingen grunn til prestasjonsangst her…
Derfor: alle må sende påmelding til audition på mail til: kristin.friborg@gmail.com.
Spørsmål kan rettes til Kristin Friborg på mail eller tlf 99708181.
Klikk også «Deltar» på arrangementet her, og inviter og del på Facebook, så vi får spredd dette til flest mulig.
I tillegg trenger vi mange frivillige til alle andre oppgaver. Veldig koselig om alle som vil være med på en eller annen måte vil komme og møte oss på auditiondagen, eller bare sender en mail og forteller hva man har lyst til å hjelpe til med.

Denne saken ble først publisert 27. august, 2017 kl. 15:42, sist oppdatert 3. november, 2017 kl. 11:45 og er arkivert i Nyheter.