My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Tilbakeblikk, Fornøyde tilskuere 2013

– Dette er bedre enn vi våget å håpe på, sier daglig leder Anne Hagen Grimsrud i en kommentar til tallene fra årets publikumsundersøkelse.  Ingen av tilskuerne er misfornøyde, mens hele 72 prosent sier seg meget fornøyd og 25 prosent ganske fornøyd med årets oppsetning av Bronsebukkene.

 

Dette er første gang Bronsebukkene har gjennomført en publikumsundersøkelse. Alle de tidligere forestillingene har i likhet med denne fått gode kritikker i mediene, og det man har hørt ”på folkemunne” har vært positivt. – Vi har lenge ønsket å finne ut mer om vårt publikum. Årets publikumsundersøkelse er en del av markedsføringsprosjektet vi nå kjører i gang, og er finansiert av Regionrådet for Hadeland og Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal, forteller Grimsrud.

 

Omtrent halvparten av tilskuerne besvart spørsmål om hva de synes om det de opplever på Midtre Olimb, hvem de er, hvor de kommer fra og hvordan de har fått høre om Bronsebukkene.

 

Resultatene viser altså at publikum er svært fornøyde med opplevelsen. I tillegg får vi vite at hele 84 prosent av de som så årets forestilling kan tenke seg å komme tilbake for å se forestillingen igjen. Omtrent 60 prosent av tilskuerne i år kom fra Hadeland, mens 10 prosent var fra Oslo og resten fra andre kommuner. Tilskuerne fra Oslo er aller mest fornøyde med opplevelsen.

 

Litt over halvparten av årets tilskuere har sett forestillingen én eller flere ganger tidligere, mens 46 prosent var på Bronsebukkene for første gang i år.

 

– Rett over ferien skal vi  gjennomføre en markedsundersøkelse for å finne ut hvem som er potensielle nye tilskuere på Bronsebukkene, og hvordan vi skal få tak i dem, sier Grimsrud.

 

Nera og Tyri; Marit Sverresson og Ellen Sæthereng

Nera og Tyri; Marit Sverresson og Ellen Sæthereng

 

Denne saken ble først publisert 17. juli, 2013 kl. 11:27, sist oppdatert 12. juli, 2017 kl. 17:50 og er arkivert i Nyheter.