My Weblog: istanbul elektrikci kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudarda elektrikci umraniyede elektrikci kentsel donusum Acil elektrikci kadikoy elektrikci kagithane elektrikci beylikduzu elektrikci seyrantepe elektrikci alibeykoy elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul su tesisat tamiri sisli kombi tamiri sisli cilingirci cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Vinnere av publikumsundersøkelsen

Bronsebukkene gjennomfører en publikumsundersøkelse under årets forestillinger. Vi takker alle som har besvart spørreskjemaet. Hver kveld trekkes en vinner, som får en flott kunstvase fra Hadeland Glassverk. Vasen er designet av Maud Gjeruldsen Bugge, produsert i glasshytta på Hadeland Glassverk, og har en verdi på kr. 1499,-. Vinnerne kontaktes direkte.

Vinnerne er: Per Egil Tangen, Ivar Hansen, Frida Jonsson, Alma Lillevold, Hanne Mikkelsen, Herborg Bryn

Hjerte_vase_hvit_215mm_22015-1

Denne saken ble først publisert 13. juni, 2013 kl. 13:04, sist oppdatert 21. juni, 2013 kl. 08:48 og er arkivert i Nyheter.