My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Tilbakeblikk, Bronsebukkene i 2013

Bronsebukkene får premiere onsdag 12. juni 2013. Ny regissør er anerkjente Ronald Rørvik. Marit Sverresson fortsetter i rollen som høvdingkvinnen Nera, men ellers er alt foreløpig åpent når det gjelder rollebesetning. Det blir auditions i november og desember for de som er interessert i en rolle.

Vi har allerede startet rekruttering av statister og skuespillere. Bronsebukkene tar imot nye statister og skuespillere med åpne armer. – Foreløpig har vi ikke måttet si nei til noen som har ønsket å stå på scenen, men det er selvsagt ikke taleroller til alle. Det er også mulig å melde interesse for deltakelse i kor og orkester, og vi trenger folk til alle mulige oppgaver bak scenen. Den som har lyst til å bli en del av vårt unike teatermiljø – ta kontakt!

Søndag 18. november blir det audition for gutter/menn som er interessert en hovedrolle. I rollene som brødrene Syr og Rein ønsker vi oss en ung mann, mens Sjaman-rollen ikke har noen definert alder. Alle rollene krever at man kan synge.

Søndag 9. desember holder vi audition på Liv-rollen, piken de to brødrene sloss om. Denne dagen blir det også auditions for flere mindre roller, vi har bruk for både menn og kvinner.

Alle som er interessert må melde seg på til Anne Hagen Grimsrud på post@bronsebukkene.no eller 413 03778.

Bronsebukkenes nye regissør, Ronald Rørvik, har lang erfaring fra musikkteater og opera. Han har blant annet arbeidet for Gurispelet i Smøla flere ganger, han har vært fast hos Den Norske Opera, og regisserte Oskarsborg-Operaen i 2012. Regissørvalget viser at Bronsebukkene fortsatt satser på nok en produksjon av svært høy kvalitet.

Bronsebukkenes nye regissør, Ronald Rørvik

Marit Sverresson spiller Nera også i 2013

 

Denne saken ble først publisert 6. november, 2012 kl. 16:56, sist oppdatert 12. juli, 2017 kl. 17:50 og er arkivert i Nyheter.