My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Bronsebukkene trenger deg!

Barn på boplassen Leikvin

Barna er sentrale på boplassen Leikvin, men vi søker statister og skuespillere i alle aldre.

Bronsebukkenes Venner organiserer alle skuespillere og frivillige i Bronsebukkene. Vi er nå i full gang med rekrutteringen til nypremieren 21. juni 2012. Vi trenger folk i alle aldre både på og bak scenen. Det er også et par ledige plasser for menn i koret.

Som medlem i Bronsebukkenes Venner får du førstehånds informasjon om påmelding til alt dette. Vi arbeider også med å få til flere kurs i løpet av vinteren, som for eksempel søm og sminke, sang og dans.

For mer informasjon om venneforeningen – og innmeldingsskjema, klikk her!

Denne saken ble først publisert 29. august, 2011 kl. 13:11, sist oppdatert 16. januar, 2012 kl. 10:35 og er arkivert i Bli med i Bronsebukkene, Nyheter.